Sobre Kicar

Acerca de Kicar
No hi ha més excuses! El temps ja no és un problema per estar en forma, perquè en Kicar tnemos el millor mètode per a tu, combinant Electroestimulación (EMS) i Fitness amb un seguiment professional.

Són moltes les persones que segueixen preguntant-se perquè incorporar un EMS.

Primer de tot, recordem que l'electroestimulación (o també coneguda com EMS) és aquella que té per efecte estimular els músculs del cos (en concret les fibres) per poder exercitar els músculs a conveniència. Es poden estimular tant per relaxar, com per enfortir-los. És cert que en la botiga de televisió, amb els seus aparells van fer molt dany en el seu moment venent productes que no servien per res, però actualment els aparells que s'utilitzen tant en gimnasos, com a centres de rehabilitació amb el logotip de Xbody són sinònim de qualitat i confiança.


L'electroestimulación local en fisioteràpia

Si per desgràcia has tingut algun accident de cotxe és probable que hagin utilitzat elèctrodes per estimular els músculs . Així, aquest tipus d'electroestimulación és el que s'encarrega d'estimular tots aquells músculs per a una recuperació molt més ràpida del normal i així poder tornar a exercitar els músculs com estaven abans de l'accident


Electroestimulación global

Aquest tipus d'electroestimulación és el que té per objecte enfortir els nostres músculs. Així un esportista que a part de fer el seu entrenament normal realitzi també sessions d'EMS amb un biotraje, podrà obtenir un millor rendiment i de forma més ràpida que sense aquest entrenament. Aquest tipus d'entrenaments sempre ha d'estar supervisat per un professional qualificat per a tals efectes per evitar lesions innecessàries.


Biotraje o armilla EMS

El biotraje és el que s'encarrega que tots els elèctrodes estiguin ben col·locats i afavoreix el pas de corrent a través del mateix. És per això que és utilitzat per molts personal trainers no només per enfortir, sinó fins i tot per poder-ho utilitzar com a mètode d'adelgazamiento.


Millora de la postura corporal amb l'EMS de XBODY

Els elèctrodes van pel llarg de la columna vertebral. Aquests músculs és difícil que puguin ser entrenats, però amb l'EMS, aquests músculs adquiriran més fortalesa i per tant tindràs millors postures. D'aquesta manera, tindràs menys dolors relacionats amb l'esquena.


Fes que els teus músculs estiguin millor preparats

Els elèctrodes estan col·locats directament sobre cada grup de músculs, per tant és poc probable que els impulsos no puguin aconseguir l'objectiu pel qual s'han dissenyat. Amb un bon personal trainer tot serà molt més fàcil.


Estalvia temps amb un EMS de XBODY

Amb l'armilla EMS de XBODY,  treballaràs l'electroestimulación de manera simultània, tan sols faran falta 20 minutos  d'entrenament perquè tots els músculs del teu cos quedin treballats/estimulats. Així podràs dedicar el teu temps a altres coses o entreteniments que t'interessin més.


Major descans en les articulacions

Amb els exercicis de peses se sobri treballen els músculs  i arriben a sobrecarregar les articulacions. Amb un equip d'EMS com el de XBODY treballaràs els músculs directament i així evitaràs la sobrecàrrega en les articulacions.


Millora de la teva vida

Treballant els músculs del teu cos milloraràs la circulació sanguínia dels teixits, així que tindràs una pell més ferma i tonificada. També treballaràs els músculs més profunds i per tant evitaràs els problemes d'una vida sedentària.

Així que tant si vols més informació sobre l'EMS de XBODY com si vols començar a guanyar diners creant franquícia, estem a la teva disposició.


Recuperació de lesions amb Electroestimulación

Els aparells d'electro estimulació (o EMS) se solen utilitzar per aprimar i exercitar músculs, però també són adequats per a la rehabilitació.

Avui parlem en termes generals sobre els EMS i les seves qualitats  per a rehabilitació.

És probable que hagis vist alguns aparells d'electro estimulació i llavors t'hagis preguntat: Realment funcionen per rehabilitar? La resposta és un rotund SI.

I això té una base científica bastant senzilla, ja que depenent de les freqüències a les quals treballi el múscul poden servir per entrenar o bé per recuperar.

D'aquesta manera, si treballem els músculs en freqüències baixes, però un període de temps llarg, obtindrem una millora en la circulació, ajuda també al fet que hi hagi més oxigen i crea un efecte de drenatge limfàtic. Per contra, si el que volguéssim és treballar els músculs, seria tot el contrari. És a dir, caldria controlar les freqüències altes

Alguna cosa molt important és la col·locació dels elèctrodes. Per a això el millor és sol·licitar l'ajuda d'un professional qualificat per a tals efectes, ja que si col·loquem malament els elèctrodes podem fer més dany al múscul o estirar-ho de manera inadequada.

Finalment, comentar que el XBody Newave Med és un EMS aprovat per rehabilitar i reeducar la musculación i compleix amb els estàndards mèdics. Així que, si estàs pensant en quin és un dels millors EMS i a més que t'ofereixi la tranquil·litat i garantia, Xbody és el teu producte.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat